Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Taika-lehti kutsuu kaikki mukaan kierrätysaiheiseen kilpailuun

Kilpailun säännöt:

Kuvaa kilpailutyösi vähintään kolmelta eri suunnalta ja lähetä kuvat joko paperikuvina, paperille tulostettuina tai cd:lle talletettuna. Lähetä kuvat kilpailutyöstäsi 15.3.2012 mennessä. Kaikkien osallistuneiden joukosta valitsemme viisi jatkoon päässyttä työtä. Säilytä kilpailutyösi mahdollista myöhempää yhteydenottoa varten. Jatkoon päässeet työt tullaan pyytämään lähetettäväksi Taika-lehden toimitukseen uudelleen arvioitaviksi. Jatkoon päässeiden töiden joukosta valitaan voittaja, ja voittaja esitellään Taika-lehden 8/2012 numerossa. Kaikki jatkoon päässeet palkitaan ja kaikki 5 työtä julkaistaan Luonnon- ja kierrätyksen teemanumerossa 6-7/2012. Lähetä kuva kilpailutyöstäsi 6.3.2012 mennessä postitse osoitteeseen Taika-lehti, info: 11130, Tunnus 5014327, 00003 Vastauslähetys.

Laita lähetyskuoreen maininta “Kierrätä-kilpailu”. Liitä kilpailutyön yhteyteen työn nimi, luettelo käytetyistä materiaaleista sekä tarina kilpailutyön synnystä sekä ohje kilpailutyön valmistamisesta. Muista merkitä kilpailutyön yhteyteen myös nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja ikäsi. Vain täydellisillä tiedoilla varustetut työt osallistuvat kilpailuun. Muista, että 60 % kilpailutyössä käytetyistä materiaaleista tulee olla kierrätettyjä.  Julkaistuista töistä ei makseta palkkiota. Voit osallistua kilpailuun useammalla kuin yhdellä työllä. Kilpailuun lähetettyjä kuvia ei palauteta. Taika-lehdellä on oikeus käyttää kilpailutöistä otettuja kuvia tai niiden osia omilla nettisivuillaana sekä omassa markkinoinnissaan. Kilpailutöitä tai niiden kuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille. Lisätietoja osoitteesta toimitus@taikalehti.fi

Lisätietoja Taikalehden sivuilla: http://www.taikalehti.fi/uutiset.php


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä