Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Tervetuloa uusien vapaaehtoisten iltaan 15. syyskuuta!

Uusien iltaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita Kierrätyskeskuksen vapaaehtoistoiminnasta, tai aloittaneet toiminnassa hiljattain.


Illan aikana tutustutaan Kierrätyskeskuksen toimintaan ja vapaaehtoistehtäviin, sekä tietysti vastaillaan mahdollisiin kysymyksiinne!

Vapaaehtoisena voit olla apuna esimerkiksi kielikerhoissa, kaupoissa, ympäristökasvatuksessa ja kädentaitomateriaalien työstössä. Lue lisää tehtävistä tästä linkistä.


Uusien iltaan osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Mikäli kuitenkin kiinnostut vapaaehtoisuudesta, voit illan jälkeen voit sopia kuinka aloitat. Tapahtumapaikkana on Nihtisillan kierrätystavaratalo Espoossa. Sinne pääsee Helsingistä helposti junalla tai bussilla. Kenelle: kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille sekä heille, jotka ovat jo aloittaneet toiminnassa, mutta eivät ole käyneet uusien illassa aiemmin.

Aika: maanantaina 15.9.2014, kello 16:30–19:30

Paikka: Kierrätyskeskus, Nihtisilta, Kutojantie 3, Espoo. www.kierratyskeskus.fi/kaupat/nihtisilta_espoo


Ilmoittaudu mukaan: torstaihin 11.9. mennessä.
hanna.lilja@kierratyskeskus.fi, 050 501 4850


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä