Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Töissä Kierrätyskeskuksessa: Leluosaston Melina

Koivukylän kierrätystavaratalon leluosastolla työskentelevän Melinan jokainen työpäivä on erilainen. MelinaTyön monipuolisuus ja vaihtuvat tuotteet saavat hänet viihtymään. Ennen leluosastoa Melina työskenteli kirja- ja vaateosastolla. Välillä hän myös opastaa myymälässä vierailevia ryhmiä.

– Normaaliin työpäivääni kuuluu lelujen kunnon tarkastaminen, niiden pitää olla siistejä ja ehjiä. Tarkistan ovatko lautapelien nappulat tallella ja elektroniikkalelujen patteri kohdallaan. Lisäksi siistin myymälää, puran rullakoita ja hinnoittelen leluja, Melina kertoo.

Melinan työpäivät ovat täynnä erilaisia asiakaskohtaamisia ja asiakaspalvelutaidot kehittyvät kohisten. Tuntemus erilaisista esineistä ja tuoteryhmistä on lisääntynyt Kierrätyskeskus-kokemuksen myötä.


– Olen saanut mahdollisuuden toimia myymälässämme myös ekotukihenkilönä. On hienoa voida opastaa muita kierrätysasioissa! Näistä taidoista on hyötyä myös arjessa. Lisäksi täällä saa työhönvalmentajilta tukea omaan työnhakuun ja esimerkiksi kielitaitoa voi parantaa vaikka enkku- ja suomikerhoissa. Lisäksi erilaisia koulutuksia on tarjolla paljon.


Melina kuvailee Kierrätyskeskusta moninaiseksi työyhteisöksi, jossa työkaverit ovat hyviä ja ihmiset otetaan vastaan sellaisena kuin he ovat.

– Täällä on tärkeää motivoitunut asenne ja halu tehdä työtä, muu tulee sitten oppimalla!


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä