Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Tutustu uuteen kierrätettyyn ilmeeseemme

Olemme päivittäneet visuaalisen ilmeemme vastaamaan rooliamme ympäristötietoisuuden kasvattajana ja kiertotalouden kumppanina. Samalla tunnuksemme on saanut uuden, astetta inhimillisemmän muodon.

Kierrätyskeskuksen uusi ilme ammentaa kiertotalouden perusideoista. Siitä, että panostetaan laatuun ja pidetään hyvä ja käyttökelpoinen mahdollisimman pitkään kierrossa.  

Käytämme viestinnässämme kierrätettyä: hyödynnämme vanhoja filmejä ja grafiikkaa sekä lahjoituksena taiteilijoilta saamaamme, käyttämättä jäänyttä materiaalia. Herätämme henkiin myös vanhoja tuttuja sloganeita.

Kierrätyskeskuksen visuaalinen ilme on tehty yhteistyössä mainostoimisto Dynamo&Sonin kanssa. Uusi tunnus on graafikko Ilkka Kärkkäisen käsialaa. Kierrätyskeskuksen uuden, Vantaan Porttipuistoon avatun myymälän lanseerauskampanjaan ovat lahjoittaneet kierrätysmateriaalia taiteilijat Ville Savimaa, Emmi-Riikka Vartiainen, Aimo Katajamäki, Joonas Rinta-Kanto, Martti Jämsä, Ismo Kajander, Eino Korkala ja Teo Tuominen.   

Uutta ilmettä otetaan vaiheittain käyttöön myös Kierrätyskeskuksen muissa myymälöissä ja viestintäkanavissa.

Kk_julisteet-1
Kk_julisteet-2
Kk_julisteet-3


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä