Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

29.6.2016 16.30

Työhönvalmennus tsemppasi Aleksin uuteen työhön

Autoalan perustutkinnon opiskellut Aleksi sai Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta ensimmäisenoikean työpaikkakokemuksensa.

Aleksi bongasi Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen työvoimatoimiston vinkkaamien aleksityökokeilupaikkojen joukosta. Työkokeilunsa aikana hän työskenteli tavaran vastaanotossa, asiakaspalvelussa ja kassalla sekä varaston ylläpidossa ja lajittelussa. Taitoja ja vahvuuksia pääsi kokeilemaan erilaisissa tehtävissä.

Työhönvalmentaja sparraa

Kierrätyskeskuksen henkilökunta saa työnhakuun apua talon omilta työhönvalmentajilta. Aleksin apuna oli työhönvalmentaja Taneli Kuusiholma, kun tähtäimessä oli uusi työpaikka Clas Ohlsonilla.

– Tanelille isot propsit kaikesta avusta! Ilman häntä olisin Kierrätyskeskus-jakson jälkeen jäänyt varmaan taas työttömäksi. Taneli huomasi Clasun ilmoituksen ensimmäisessä tai toisessa tapaamisessamme, preppasi mua ennen haastattelua ja oli isona apuna ihan kaikessa, Aleksi kertoo.

Tulevaisuudessa Aleksi haaveilee merkonomitutkinnosta ja tietenkin pysyvästä työpaikasta. Kierrätyskeskusta työpaikkana pohtiville Aleksi lähettää kannustavia terveisiä.

– Kierrätyskeskuksessa ja Suomenojalla työskentely on ollut todella erityinen kokemus. Sain hyviä muistoja mukavista työkavereista, arvokasta työkokemusta sekä paljon apua työnhakuun ja jatkoon! Suosittelen tätä kaikille, joilla on vaikeuksia saada töitä!


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä