Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Työllistymistarina – Tonin ura asiakaspalvelussa

Toni, miten päädyit Kierrätyskeskukseen töihin ja mitä työtä teit?

Ystäväni oli ajojärjestelyssä töissä ja suositteli Kierrätyskeskusta. Työskentelin ajojärjestelijänä ja vastasin noutopalvelun puheluihin. Siinä asiakkaan kanssa käydään läpi mitä otamme vastaan ja katsotaan löydetäänkö sopivaa noutoaikaa. Kun sopiva aika löytyy, tiedustelen missä kerroksessa haku on. Onko talossa hissiä? Onko alaovi auki? Onko ovikelloa tai ovikoodia? Jotkut asiakkaat toivovat kuljettajilta vielä soittoa ennen saapumista, että he ehtivät vaihtaa yöpaidan siistimpiin vaatteisiin.

Mitä teit ennen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskukseen tuloa?

tyollistynyt_toni

Olin kolmisen vuotta Invalidiliiton varainhankintaosastolla. Myin liiton tukituotteita puhelimitse ja tulin Kierrätyskeskukseen suoraan sieltä.

Mitä Kierrätyskeskus ja työhönvalmennus antoivat sinulle?

Kierrätyskeskus antoi mahtavaa kokemusta siitä, mitä asiakaspalvelu ajojärjestelyssä on. Tämä on ensimmäinen työpaikka, jossa palvelen asiakkaita jotka ovat itse yhteydessä meihin, sen sijaan että lähestyisin heitä myydäkseni itse jotain. Kokemusta on kertynyt myös haastavammasta asiakastyöstä, jossa kohdataan tilanteita ihan laidasta laitaan. Työhönvalmennus antoi tukea ja itseluottamusta, kun sain käydä juttelemassa tulevaisuuden suunnitelmistani. Lisäksi asiakaspalveluosaamiseni kehittyi Kierken koulutuksessa.


Minne lähdet nyt ja millainen hakuprosessi oli?

Lähden uuteen työhön tekemään ajanvarauksia puhelimitse. Löysin työpaikan TE-toimiston -sivuilta ja lähetin hakemuksen sähköpostitse. Sain muutaman päivän kuluttua haastattelukutsun puhelimitse. Haastattelu meni muuten hyvin, paitsi jännitin niin kovasti että unohdin puhelimeni taksiin. Liikun pyörätuolilla ja jouduin siis pyytämään puhelinta lainaan, jotta pystyin tilaamaan paluukyydin. Sain vielä saman viikon aikana vastauksen, että voin aloittaa työt! Jännä nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Lue lisää työllistymistarinoita >>

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä