Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Työntekijätarina: “Töihin on aina mukava tulla!”, kertoo Suomenojan kaupan Toni

Espoolainen Toni työskentelee Suomenojan kaupalla tavaran vastaanotossa. Hän päätyi hakemaan Kierrätyskeskukseen ystävänsä suosittelun kautta ja viihtyy talossa loistavasti.

Lahjoitusten kanssa puljaamisen ohella Tonin työpäiviin kuuluu varaston siisteydestä huolehtiminen ja tavaroiden asianmukainen pakkaus kuljetusta varten. Myös satunnaiset kassatyöt ovat tulleet Tonille tutuiksi.

– Vaihtelevia tilanteita tulee paljon. Asiakaspalvelutehtävät ovat mukavia, sillä tykkään tavata ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan.

Kierrätyskeskuksessa työskentely on antanut Tonille lisäoppia varaston pyörittämisestä ja uutena taitona myös kassatyöskentelyn. Paras juttu Kierrätyskeskuksessa on kuitenkin selkeä:

– Täällä on aivan ehdottomasti paras työporukka, jossa olen ikinä ollut mukana! Töihin on aina mukava tulla ja ollaan paljon tekemisissä vapaa-ajallakin. Lisäksi täällä opastetaan työtehtäviin kunnolla ja kaikki auttavat toisiaan hyvässä hengessä.

Toni, Suomenoja

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä