Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

16.6.2017 9.43

Uusia mekkomalleja Plan B:ltä!

Plan B –uusiotuotteiden mekkomallistomme on laajentunut kahdella uudella mallilla.  Toinen uusista malleista on hieman aikaisempaa juhlavampi ja istuvampi, laskoksineen ja pienine hihoineen. Asiakkaiden toiveista teimme näihin mekkoihin myös taskut.

IG_planb7

Toinen uutuuksistamme on rento kesämekko hauskalla narukiinnityksellä. Voit itse säätää mekon paljastavuutta ja väljyyttä kiinnitysnyörin avulla. Tämä tarkoittaa, että mekon varsinaisella koolla ei ole niin suurta merkitystä, sillä isommankin koon saa helposti muokattua näyttäväksi rypyttämällä kaula-aukkoa enemmän.

IG_planb1

Plan B on Kierrätyskeskuksen uniikkien uusiotuotteiden mallisto. Tuoteperhe on monipuolista, värikästä ja kotimaista käsityötä! Kaikki Plan B -tuotteet valmistetaan kiertoon tulleista materiaaleista Kierrätyskeskuksen ompelimossa ja verstaalla.

Lisäksi Plan B -osastoilta löytyy aikaisempia mekkomalleja, paitoja, hameita, laukkuja,  sisutustavaroita ja huonekaluja. Plan B –tuotteita löydät Itäkeskuksen, Nihtisillan ja Suomenojan myymälöistämme sekä tietenkin verkkokaupasta.

Plan B – Always in Trashion
Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä