Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Vantaalla huristellaan kierrätyspolkupyörillä

Vantaalla voi kesän aikana lainata ilmaiseksi käyttöönsä polkupyörän. 100 kesäfillaria –kampanja on Vantaan kaupungin ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen yhteinen kokeilu, jolla haetaan kokemuksia yhteiskäyttöpyöristä. Kampanjalla halutaan kannustaa viisaaseen liikkumiseen vantaalaisissa tapahtumissa.

Kesäfillarin voi lainata Tikkurilan Asematien Muuntamosta kello 9 - 18, ja se palautetaan Muuntamolle saman päivän aikana. Pyörät ovat lainattavissa elokuun loppuun saakka.

Pyörät tuodaan lainattavaksi myös kesän tapahtumiin. Muun muassa BRQ:n ja Suomi 100 - Sata päivää sataan - superviikonlopun (26.8. - 27.8.2017) lisäksi pyörät ovat lainattavissa lukuisiin Helsingin pitäjän kirkonkylän tapahtumiin. Tikkurilasta Helsingin pitäjän kirkonkylälle on noin neljän kilometrin pyöräilymatka.

Pyörien lainausta pilotoitiin kesäkuussa Myyrmäessä järjestetyssä lentopallon PowerCup-turnauksessa, jossa pyörät huomattiin hyvin ja käyttäjiä olisi ollut jopa enemmän kuin pyöriä oli tarjolla.

100 kesäfillaria –projektin toteuttavat yhteistyössä Vantaan kaupunki ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy. Kokeilua varten Vantaa on vuokrannut Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta käytettyjä ja kunnostettuja polkupyöriä.

vantaan kesapyorat


Lisätietoja

Vantaan kaupunki: 100 kesäfillaria projektipäällikkö Janne Mörttinen, 043 827 1845, janne.morttinen@vantaa.fi, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus: talous- ja tuotantojohtaja Aatos Weckman, 050 501 4871, aatos.weckman@kierratyskeskus.fi.

Vantaan kaupungin 100 kesäfillaria verkkosivu: www.vantaa.fi/100kesafillaria  

Vantaa-kanavan 100 kesäfillaria-video: https://vantaakanava.fi/lainafillarilla-kohti-kesaa/

Muuntamo Facebookissa: www.facebook.com/MuuntamoVantaa/

 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä