Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Vihreät ovet -tapahtuma 30. elokuuta

Tiedote 10.7.2014
Helsingin kaupungin ympäristökeskus


Vihreät ovet -päivänä kuka tahansa voi esitellä kokemuksiaan uusista energiamuodoista

Aurinkoenergia ja muut uudet energiamuodot kiinnostavat yhä enemmän asukkaita. Elokuussa ensimmäisen kerran järjestettävässä Vihreät ovet -tapahtumassa 30.8. asukkaat, yritykset ja kaupungit ympäri Suomea avaavat ovensa ja kertovat kokemuksistaan energiatehokkuusratkaisujen hankinnasta ja käytöstä. Tapahtumalla edistetään uusien energiaratkaisujen ja uusiutuvan energian käyttöönottoa.  Päivän aikana on mahdollisuus tutustua kohteisiin, jotka eivät tavallisesti ole avoinna yleisölle.

Hurahditko aurinkosähköön? Haluaisitko, että muillekin kävisi samoin?

Uuden energiamuodon hankintaa punnitaan usein perusteellisesti ja lopullinen päätös voi edellyttää suosituksia tuttavilta tai naapureilta. Vihreät ovet  -tapahtuma tarjoaa tilaisuuksia päästä juttelemaan kokemuksista kasvotusten.

Vihreät ovet -päivään mukaan lähtevien asukkaiden ja yritysten ei ole välttämätöntä avata kotinsa tai tilojensa ovia kirjaimellisesti, vaan uusiutuvan energian ratkaisuista voi kertoa vaikkapa omalla pihalla tai parkkipaikalla. llmoittautumislomake ja mukana olevat kohteet löytyvät www.vihreatovet.fi -nettisivuilta. 

Vihreät ovet -tapahtumaa koordinoi pääkaupunkiseudun Kuluttajien energianeuvonta yhteistyössä Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen, Ilmastoinfon, Suomen luonnonsuojeluliiton Negawattineuvonnan, eneuvonta.fi-verkoston, HINKU-foorumin ja Urbaanien asumismessujen kanssa.

Tarinat kulkevat ja vertaiskokemukset ovat voimaa, nyt on sinun vuorosi kertoa oma tarinasi!

Lisätietoja:

Projektikoordinaattori Anu Norros, Pääkaupunkiseudun Kuluttajien energianeuvonta p. 040 163 0396, anu.norros(at)hel.fi

Projektisuunnittelija Jarkko Karjalainen, Pääkaupunkiseudun Kuluttajien energianeuvonta, p. 040 153 0389
jarkko.karjalainen(at)hel.fi

www.vihreatovet.fi
www.facebook.com/vihreatovet
 www.twitter.com/vihreatovet


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä