Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Yli 90 prosenttia suosittelisi Kierrätyskeskusta tuttavilleen

Kiitos vastauksista asiakaskyselyyn!

Iso kiitos kaikille asiakaskyselyymme vastanneille.  Saimme teiltä paljon hyödyllistä tietoa ja tukuittain vinkkejä toimintamme edelleen kehittämiseen. Kysely tehtiin marraskuussa, ja siihen vastasi liki 3000 henkilöä. 

Yli 90 prosenttia suosittelisi Kierrätyskeskusta tuttavilleen

Kyselyn tulokset olivat mahtavaa luettavaa: jopa yli 90 prosenttia vastaajista suosittelisi Kierrätyskeskusta tuttavilleen ja  lähes yhtä moni piti palveluamme ystävällisenä. Henkilöstömme koki avuliaaksi yli 80 prosenttia vastaajista.

Kyselyn valossa myös hintamme  ovat kohdallaan. Yli 90 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että hintataso on joko edullinen tai sopiva.

Kierrätyskeskuksella on paljon uskollisia asiakkaita. Peräti 65 prosenttia vastaajista kävi myymälässämme vähintään kerran kuukaudessa ja 25 prosenttia jopa viikoittain.

Ympäristöarvot näkyvät toiminnassamme

Kierrätyskeskuksen myymälätoiminnan  johtaja Kirsi Siitonen iloitsee erityisesti siitä, että Kierrätyskeskus mielletään hyvin vahvasti ympäristöalan toimijaksi ja ympäristöarvojen edistäjäksi. Peräti 90 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että Kierrätyskeskuksen toiminta-ajatus ja ympäristötyö näkyvät sen viestinnässä ja myymälöissä. 

Viidennes asiakkaista valitsee Kierrätyskeskuksen ensisijaisesti ympäristösyistä eli siksi, että he haluavat ostaa käytettyä ja siten säästää ympäristöä. Ympäristön säästäminen on liki yhtä vahva motivaattori kuin tuotteiden edullisuus.

Palautteesi on meille tärkeä

Kirsi Siitonen painottaa, että Kierrätyskeskus haluaa kehittää toimintaansa tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa: -  Teidän asiakkaiden mielipide on meille tärkeä, sillä uudelleenkäyttö ja kierrätys on joukkuepeliä. Te mahdollistatte lahjoituksillanne ja ostamalla käytettyä toimintamme ja tekemämme ympäristö- ja työllistämistyön. 

Kierken asiakaskysely:

  • Kyselyyn vastasi liki 2750 asiakasta marraskuussa 2016
  • Vastaajista 75 % oli naisia ja 25 % miehiä
  • Vastaajat olivat keskimäärin 50-59-vuotiaita        
    DSC00130-Edit

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä