Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.


kierratyskeskus_maksuton_nouto


Lahjoitustavaran noutopalvelu

Kierrätyskeskuksen autot hakevat tavaralahjoituksia maksutta Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Kauniaisista, Kirkkonummelta, Klaukkalasta, Hyrylästä, Keravalta ja Söderkullasta.

  • Ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia huonekaluja sekä kaikenkuntoisia taulutelevisioita ja polkupyöriä.
  • Askartelutarvikkeita
  • Alle 5 vuotta vanhoja jääkaappeja ja pakastimia, astianpesukoneita ja pyykinpesukoneita,
  • käyttökelpoista kodin pienelektroniikkaa kuten digibokseja, stereoita ja dvd-soittimia,
  • haemme myös pakattuna astioita, kirjoja, vaatteita ja muita pientavaroita sekä kodin käyttötavaraa.
  • Taulutelevisioita ja tietokoneita noudetaan myös yksittäin, koska niitä tarvitaan jatkuvasti varaosiksi ja niiden korjaamisen kautta verstaissa opitaan uuden tekniikan vaatimia taitoja.  Nykyaikaisista laitteista saadaan tarpeellisia varaosia muiden laitteiden korjaamiseen verstaissamme. Putkitelevisioita tai -näyttöjä ei noudeta.
  • Purettuja huonekaluja ei pääsääntöisesti noudeta, koska ne rikkoontuvat helposti kuljetuksessa.
  • Emme nouda tai ota vastaan isoja työpöytiä/kulmapöytiä huonon kysynnän vuoksi.

Huomaathan, että kuljettajillamme on viime kädessä oikeus päättää ovatko tavarat uudelleenkäyttöön soveltuvia.

Kysyttävää?

Mikäli sinua askarruttaa onko lahjoituksesi uudelleenkäyttökelpoinen, vastaamme mielellämme kysymyksiisi: noutopyynto@kierratyskeskus.fi  tai 050 501 4858 (arkisin klo 8–18).

Tilaa maksuton noutopalvelu kotiisi

Noutotilauksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteessa noutopyynto@kierratyskeskus.fi, sähköisellä tavaran noutolomakkeella tai puhelimitse numerossa 050 501 4858 (arkisin klo 8–18). Jos kaikki linjat ovat varattuja, soitamme takaisin mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Noutoautot ajavat arkisin klo 8–18. Noudamme tavaroita Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Kauniaisista, Kirkkonummelta, Klaukkalasta, Hyrylästä, Keravalta ja Söderkullasta.

Maksuton noutopalvelumme noutaa ehjät, puhtaat ja käyttökelpoiset lahjoitukset yllä määritellyn mukaisesti, kahden Kierrätyskeskuksen työntekijän voimin. Palvelu voi ajoittain ruuhkautua, joten muistathan, että voit myös tuoda myymälöihimme tavaraa itse. Mikäli haluat tavarasi nopeasti eteenpäin, käytettävänäsi on myös maksullinen noutopalvelumme.

Maksullinen noutopalvelu hakee tavarat nopeasti kiertoon

Koska maksuton noutopalvelumme on aika ajoin ruuhkainen, toimii sen rinnalla lisäresurssina maksullinen noutopalvelu. Sen avulla saat huonekalut ja kodin muut uudelleenkäyttöön käyvät tavarat ripeästi kiertoon. Maksullinen noutopalvelu toimii arki-iltaisin. Palvelun hinta on alkaen 49 euroa. 

Nopean noudon voit tilata lomakkeella nettisivuiltamme (linkki lomakkeeseen alla) tai numerosta numerosta 050 501 4858 (arkisin klo 8–18), josta saat myös lisätietoa palvelun sisällöstä. Maksu suoritetaan noudon yhteydessä kortilla. Maksuvälineeksi käyvät kaikki yleiset maksukortit. 

Maksullisen noudon yhteydessä on mahdollisuus antaa kuljetukseen mukaan  yksittäinen kierrätykseen kelpaamattoman huonekalu.  Mukaan otosta peritään erillinen jätteenkäsittelymaksu. 

Tilaa nouto -lomakkeelle tästä.

Tilaa maksuton noutoauto taloyhtiön asukkaille

Noutoauton voi tilata myös taloyhtiölle, jolloin kaikki talon asukkaat voivat tuoda autoon itselleen tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa. Keräysautoon otetaan vastaan ehjää ja hyväkuntoista pientavaraa kuten astioita, kenkiä, vaatteita, kirjoja, levyjä sekä polkupyöriä ja harrastevälineitä. Huonekaluille ja suurille esineille auto kannattaa tilata erikseen.

Auto tulee tilata noutolomakkeella tai puhelimitse numerosta 050 501 4858 vähintään kaksi viikkoa ennen sovittua aikaa.

Asukkaita kannattaa tiedottaa vähintään viikko etukäteen auton tulosta ilmoitustauluihin tulostettavalla tai postilaatikoihin jaettavalla tiedotteella (pdf). Auto päivystää sovitussa paikassa puolesta tunnista tarvittaessa tuntiin.

Vinkkejä noutopalvelun käyttäjälle

Haluamme varmistaa noutopalvelun sujuvuuden. Noutopalvelun sujuvuus takaa sen, että mahdollisimman moni palvelun tarvitsija pääsee sitä hyödyntämään.

Voit edesauttaa noutopalvelun sujuvuutta siten, että noudettava tavara on asunnossa tai muuten helposti saatavilla. Kellarit ja ullakot sijaitsevat usein vaikeakulkuisissa paikoissa, ja näin ollen kuljetuspalvelumme ei nouda niistä tavaraa. Huomioithan tämän jo noutoa varatessasi.

Huomasithan, että meiltä voi lainata maksutta peräkärryjä. Voit tuoda lahjoitustavaroita kaikkiin myymälöihimme niiden aukioloaikoina. Katso myymälöiden yhteystiedot.

Lue lisää:

kuljetuspalvelut (pdf) (78 KB)

Read about:

transportation services in English (92 KB)Vie tästä taloyhtiöösi tai työpaikallesi

Lataa ja tulosta tästä pdf-tiedote taloyhtiösi jätekatokseen tai työpaikallesi. 
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä