Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.


Kierrätyskeskuksen strategia


Innostavin uudelleenkäytön ja kestävä elämäntavan ratkaisija


Kierrätyskeskuksella on liki 30 vuoden kokemus kiertotaloudesta. Olemme koko olemassaolomme ajan eläneet todeksi kestävää elämäntapaa tarjoamalla käytännön ratkaisuja tavaroiden uudelleenkäyttöön sekä kartuttamalla lasten, kasvattajien, yritysten ja yhteisöjen ympäristötietoisuutta. Olemme näillä alueilla Suomen ykkönen ja kansainvälisestikin vahva edelläkävijä.


Perustehtävämme on mahdollistaa toiminnallamme luonnonvarojen riittävyyttä ja kestävää elämäntapaa. Vuonna 2017 alkaneella kolmivuotisella strategiakaudella haluamme vahvistaa edelleen rooliamme kiertotaloudessa, laajentaa palveluvalikoimaamme ja lanseerata vuosittain uusia kestävän elämäntavan tuotteita ja palveluita.


Toimintamme laajentamisessa hyödynnämme digitalisaatiota mm. siirtämällä palveluitamme yhä enenevässä määrin verkkoon. Yritys- ja yhteisöasiakkaille tarjoamme ratkaisuja ennen kaikkea ylijäämä- ja poistotuotteiden uudelleenkäyttöön sekä kiertotalouden toteuttamiseen laajemminkin. Konsulttimme ja koulutuksemme antavat keinot ympäristötyön jalkauttamiseen ja konkreettisiin arjen ympäristötekoihin.


Haemme aktiivisesti ratkaisuja, jotka edistävät jakamistaloutta. Tuomme tavaroiden lainauksen ja leasing-toiminnan entistä voimakkaammin osaksi palveluvalikoimaamme joko tarjoamalla omia palveluja tai tuottamalla niitä yhdessä sopivien kumppaneiden kanssa.


Tarjoamme jatkossakin työttömille työnhakijoille määräaikaisia työtehtäviä sekä tukea jatkotyöllistymiseen. Toimintamme punainen lanka on kuitenkin ympäristötyössä: teemme työtä sen eteen, että kestävä elämäntapa on ennen pitkää arkea meillä ja muualla. Koska se on järkevää, koska se on inspiroivaa ja koska se on oikein.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä