Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Etsimme noin vuoden kestävään, määräaikaiseen työsuhteeseen

koulutuskoordinaattoria/
työhönvalmentajaa

Työtehtävistä noin puolet on koulutuksiin liittyviä tehtäviä ja noin puolet työhönvalmennuksiin liittyviä tehtäviä. Tehtäviisi kuuluvat koulutusten sisällön tuottaminen yhdessä työhönvalmentajien ja henkilöstösuunnittelijan kanssa sekä koulutustapahtumien käytännön järjestelyt. Lisäksi toimit työhönvalmentajana ja tehtävänäsi on auttaa tukityöllistettyjen työntekijöidemme jatkotyöllistymistä sekä tukea valmentavaa esimiestyötä. 

Olet osa henkilöstöhallinnon tiimiä, mutta työskentely tapahtuu eri toimipisteissämme. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimipisteiden vetäjien kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu sidosryhmäyhteistyö. Varmistat osaltasi yrityksen tavoitteiden, arvojen ja strategian toteutumisen.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta valmennuksesta ja ohjaamisesta
  • halua ja valmiuksia toimia monimuotoisessa työympäristössä
  • hyviä yhteistyötaitoja


  • paineensieto- ja organisointikykyä sekä kokonaisuuksien hallintaa alati muuttuvassa toimintaympäristössä
  • positiivista ja kehitysmyönteistä asennetta
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia


  • halua työskennellä ympäristön hyväksi

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-palveluihin.

Tehtävän palkka sekä muut edut ja ehdot AVAINTES:n mukaan. Palkkaus on Avainta-työehtosopimuksen palkkaryhmä HAC/1:n mukainen.

Tarjoamme innostavat ja mielekkäät työtehtävät kannustavassa työympäristössä sekä kehittymismahdollisuuksia ympäristövastuullisessa yrityksessä.

Jätä hakemuksesi viimeistään 26.11.2017 tästä (jos linkki ei toimi, voit myös kirjoittaa selaimeen osoitteeksi 
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b47e4366&lang=fi-FI

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä