Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Etsimme joukkoomme kesäksi

Kuljettajia

tuntityöhön Helsingin Konalaan. Kuljettajana toimit tavaran nouto- ja vientipalvelussa. Työ käsittää huonekalujen ja muun isomman tavaran noudon asiakkailta tai viennin asiakkaalle tilausaikataulun ja ajolistan mukaan. Työhösi kuuluu myös tavaran kuntoarviointi.

Edellytämme:

  • vähintään B-ajokorttia
  • hyvää fyysistä toimintakykyä
  • asiakaspalvelualttiutta

Lisäksi toivomme kokemusta pakettiauton kuljettamisesta tai kuorma-auton ammattipätevyyttä

Työtunnit määräytyvät asiakaskysynnän mukaan, 0-20h/vko. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kolmelle päivälle viikossa maanantaista lauantaihin, aamu- tai iltavuoroon. Tehtävät ovat määräaikaisia, kestoltaan n. elokuun loppuun asti. Tuntipalkka 10,08e/h. Noudatamme palkkauksessa ja muissa työehdoissa AVAINTES:iä.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tästä (jos linkki ei toimi, kopioi selaimeen osoitteeksi https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b644d299)

Haethan tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2017. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan kesäkuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 17.5.2017 lähtien:

Antti Ojajärvi
Logistiikkapäällikkö
ensijaisesti sähköposti: antti.ojajärvi@kierratyskeskus.fi
puh. 0400 348 179

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä