Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Etsimme noin vuoden kestävään, määräaikaiseen työsuhteeseen

monitaitoista                   media-assistenttia

Työskentelet tiimissä, jossa on lisäksesi kolme viestintäsuunnittelijaa, graafikko, viestintäassistentti ja viestinnästä ja asiakkuuksista vastaava johtaja. Työpisteesi on Helsingin Kalasatamassa.

Media-assistentin tehtäviin kuuluu muun muassa Kierrätyskeskuksen tuotteiden ja toiminnan esittely kuvin, sanoin ja videoin sekä markkinointimateriaalin tuotanto Kierrätyskeskuksen omiin kanaviin, lähinnä verkkosivuille ja someen. Tunnet somen tarjoamat mahdollisuudet ja osaat kertoa kestävän elämäntavan ratkaisuistamme innostavasti ja oivaltavasti. Ajattelet visuaalisesti ja siirrät ideasi vaivatta sähköiseen muotoon.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

  • Ohjelmien hallintaa: Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere ja Microsoft Office
  • Valokuvaus- ja videokuvausosaamista sekä videoiden editointikykyä
  • Visuaalista näkemystä ja osaamista
  • Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Ideointikykyä, luovuutta
  • Organisointikykyä
  • Kiinnostusta alaan ja halua kehittyä
  • Paineensietokykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista asennetta

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-palveluihin.

Tehtävän palkka sekä muut edut ja ehdot AVAINTES:n mukaan. Palkkaus on Avainta-työehtosopimuksen palkkaryhmä TOB/3:n mukainen. Aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2018.

Tarjoamme innostavat ja mielekkäät työtehtävät kannustavassa työympäristössä sekä kehittymismahdollisuuksia ympäristövastuullisessa yrityksessä.


Haethan tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 19.1.2018 tästä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä viestintäjohtaja Seija Vennervirralta pe 12.1. klo 12-13 tai ma 15.1. klo 9-10 numerosta 0400 348 104.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä