Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Osastovastaava Kyläsaaren kauppaan

Haemme osastovastaavaa Kyläsaareen toimipisteeseen

Päävastuualueena asiakaspalvelun, varasto- ja vastaanottotoimintojen sekä pihamyynnin sujuvuus. Vastuualuetta voidaan muokata valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Osastovastaava vastaa organisaation arvojen mukaisesti hänelle osoitetun osaston toiminnasta ja kehittämisestä. Toimenkuvan painottuu osaston päivittäiseen toimintaan osallistumiseen, päivittäiseen lähiesimiestyöhön sekä rutiinien ylläpitämiseen ja kehittämiseen.


Toivomme sinulta:
•    paineensietokykyä
•    ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista asennetta
•    hyviä esimiestaitoja (tai halua kehittyä)
•    hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
•    hyviä yhteistyötaitoja
•    kokemusta ja/tai halua kehittyä ihmisten ja asioiden johtamisessa
•    kykyä löytää kullekin työntekijälle sopivan tasoisia ja parhaita ominaisuuksia hyödyntäviä työtehtäviä, myös erilaisuuksien ymmärtämisen kykyä
•    perus atk-ohjelmien hallintaa (office, sähköposti)


Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai esimiestyöstä lasketaan eduksi, mutta ei ole tehtävän hoidon edellytys.  Halu ja kyky oppia uutta sekä kehittyä esimiehenä antavat riittävät edellytykset tehtävän hoitoon. Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-toimistoon.

Jätä hakemuksesi tehtävään tästä (jos linkki ei toimi, kopioi selaimeen osoitteeksi (https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?94595af7)

Haethan tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.9.2017. Paikka täytetään heti sopivan hakija löydyttyä.


Lisätietoja antaa:

Mikko Aliranta
Myymäläpäällikkö
0400 348 149


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä