Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Etsimme noin vuoden kestävään määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen

osastovastaava Nihtisillan tavarataloon

Päävastuualueena tehtävässä on tavaratalon huonekaluosaston myynnin ja myyjien esimiestehtävät. Vastuualuetta voidaan muokata valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Osastovastaava vastaa organisaation arvojen mukaisesti hänelle osoitetun osaston toiminnasta ja kehittämisestä. Toimenkuva painottuu osaston päivittäiseen toimintaan osallistumiseen, päivittäiseen lähiesimiestyöhön sekä rutiinien ylläpitämiseen ja kehittämiseen.


Toivomme sinulta:
  • paineensietokykyä
  • ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista asennetta
  • hyviä esimiestaitoja, tai halua kehittyä
  • hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • kokemusta ja/tai halua kehittyä ihmisten ja asioiden johtamisessa
  • kykyä löytää kullekin työntekijälle sopivan tasoisia ja parhaita ominaisuuksia hyödyntäviä työtehtäviä, myös erilaisuuksien ymmärtämisen kykyä
  • perus atk-ohjelmien hallintaa (office, sähköposti)

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai esimiestyöstä lasketaan eduksi, mutta ei ole tehtävän hoidon edellytys.  Halu ja kyky oppia uutta sekä kehittyä esimiehenä antavat riittävät edellytykset tehtävän hoitoon. Noudatamme palkkauksessa ja muissa työehdoissa AVAINTES:iä.

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-palveluihin.

Jätä hakemuksesi tehtävään tästä (jos linkki ei toimi, kopioi selaimeen osoitteeksi https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9daee0c7

Viimeinen hakupäivä tehtävään 25.2.2018. Aloitus viimeistään 1.4.2018. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse:

Pirjo Sorjonen
Myymäläpäällikkö, Nihtisilta
pirjo.sorjonen@kierratyskeskus.fi

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä