Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Etsimme noin vuoden kestävään, määräaikaiseen työsuhteeseen

talouskoordinaattoria

Työtehtävässäsi hoidat palkkahallintoa yhdessä hallintokoordinaattorin kanssa. Huolehdit palkanmaksun aineistosta, ajantasaisuudesta ja oikea-aikaisesta materiaalin toimittamisesta eteenpäin tiiminä hallintokoordinaattorin kanssa.

Aiemman kokemuksen ja osaamisen perusteella tehtävään voi kuulua myös muita taloushallinnon tehtäviä ja taloushallinnon prosessien kehittämistä. Varmistat osaltasi yrityksen tavoitteiden, arvojen ja strategian toteutumisen. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemuksen kautta saavutettua vastaavaa osaamista
  • kykyä hahmottaa laajaa kokonaisuutta
  • ratkaisukeskeisyyttä ja analyyttista toimintatapaa
  • paineensietokykyä
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja järjestelmien tuntemista
  • Positiivista ja kehitysmyönteistä asennetta

Tehtävän palkka sekä muut edut ja ehdot AVAINTES:n mukaan. Palkkaus on Avainta-työehtosopimuksen palkkaryhmä HAC/1:n mukainen. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-palveluihin.

Tarjoamme innostavat ja mielekkäät työtehtävät kannustavassa työympäristössä sekä kehittymismahdollisuuksia ympäristövastuullisessa yrityksessä.

Jätä hakemuksesi viimeistään 20.10.2017 tästä (jos linkki ei toimi, voit myös kirjoittaa selaimeen osoitteeksi 
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a2733ea7

Haethan tehtävää pikaisesti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse 0400 348 134 (ma-pe 10-12) tai sähköpostitse rekrytointi@kierratyskeskus.fi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä