Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Haemme joukkoomme

toimistotyöntekijää

Kalasatamaan vähintään kuuden kuukauden palkkatuettuun työsuhteeseen. Hakijan tilanteesta riippuen aloitus voidaan sopia myös työkokeilulla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan elokuun alussa.

Toimistotyöntekijänä päätehtäviäsi ovat asiakaspalvelu aulapalveluhenkilön ominaisuudessa, kokousjärjestelyt ja avustavat toimisto- ja taloushallinnon tehtävät. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi sisäisen ja ulkoisen postin käsittely, laskujen skannaus ja syöttäminen kirjanpitojärjestelmään, erilaisten tilastojen ja seurantojen tallentaminen, toimisto-, siivous- ja hygieniatarvikkeiden hankinta sekä muut avustavat toimisto- ja taloushallinnon tehtävät.

Edellytämme:

  • tarvittavien tietokoneohjelmien hallintaa
  • täsmällisyyttä
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • paineensietokykyä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta
  • joustavuutta
  • hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja


Toivomme soveltuvaa osaamista ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.


Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-toimistossa omaan asiantuntijaasi.

Viikkotyöaika n. 32,5 tuntia arkisin ns. toimistoaikana. Tehtävän palkka sekä muut edut ja ehdot AVAINTES:n mukaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tarjoamme innostavat ja mielekkäät työtehtävät kannustavassa työympäristössä sekä kehittymismahdollisuuksia ympäristövastuullisessa yrityksessä

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.7.2017 tästä


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä