Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Avoin haku

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta löydät monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä.

Meillä on jatkuvasti, ympäri vuoden avoinna työkokeilu- ja/tai palkkatukipaikkoja. Voit hakea meille töihin, mikäli sinulla on käytettävissä TE-toimiston myöntämä palkkatuki ja/tai työkokeilu tai mikäli etsit harjoittelupaikkaa. Voit kysyä mahdollisuuttasi työkokeiluun ja palkkatukeen TE-toimistostasi. Kauttamme useat työntekijät ovat saaneet hyödyllistä työkokemusta ja siten löytäneet uusia mahdollisuuksia työelämään.

Tervetuloa mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkoomme!

Kierrätyskeskuksen tehtävissä työaika on pääosin 85 %:n yleistyöaika eli 32,5 h / viikko. Myymälätehtävissä työ on kaksivuorotyötä. Elektroniikka- ja sähkölaitekorjaustehtävissä, Espoon lajittelu- ja logistiikkakeskuksessa, Plan B:ssä sekä kädentaitopalvelu Näprässä on käytössä päivävuoro.

Palkkatuetut tehtävät ovat määräaikaisia, kestoltaan vähintään n. 6 kk. Myös palkkatuettujen tehtävien alussa voi olla työkokeilujakso. Noudatamme palkkauksessa ja muissa työehdoissa Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Voit hakea yhtä tai useampaa tehtävää yhdellä avoimella hakemuksella. Lue ensin tehtäväkuvaukset alhaalta ja jätä sen jälkeen avoin hakemus tästä linkistä.


Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjolla sinulle soveltuvia tehtäviä.

Voit myös kysyä lisätietoa tehtävistä ja rekrytoinnista puhelimitse 0400 348 134 (ma–pe 10–12) tai sähköpostitse rekrytointi@kierratyskeskus.fi.

Myymälätehtäviä Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa


Myymälän asiakaspalvelu

Myymälän asiakaspalvelutehtävissä tehtäväsi voivat painottua hyllytykseen, kassa- tai myyntityöhön. Hyllyttäjän tehtäviin kuuluvat pääasiassa tuotteiden täydentäminen myymälään sekä myymälän yleisestä ilmeestä ja siisteydestä huolehtiminen. Kassan tehtävissä huolehdit muun muassa myymälän kassatoiminnoista. Myyjän tehtäviin kuuluvat esimerkiksi osaston tuotteiden tunteminen ja esittely asiakkaille. Kaikissa tehtävissä korostuu asiakaspalvelu.

Varasto ja tavaran vastaanotto

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, saapuvan tavaran vastaanotto, lahjoitusten vastaanotto asiakkailta, varattujen tavaroiden luovutus asiakkaille, kausivarastointi sekä kuormien lastaus- ja purkutehtävät.

Lajittelu ja hinnoittelu

Kierrätyskeskuksella on lajittelukeskus Espoon Nihtisillassa. Lisäksi lajittelua ja hinnoittelua löytyy pienimuotoisempana myös Vantaan ja Helsingin myymälöistä. Lajitteluosastoilla teet tuoteryhmäkohtaisesti tavaran arviointia ja hintaluokittelua sekä myymälöihin menevien tavaraerien pakkaamista esimerkiksi rullakoihin sekä väli- ja kausivaraston järjestelytöitä. Lajitteluosastojamme ovat tekstiili- ja vaatelajittelu, pientavara- ja astianlajittelu, askartelumateriaalit, kirjat, tallenteet ja urheilu.  Osa lajittelusta tavarasta menee myymälöiden ilmaistavaraosastolle. Tehtävä ei sovi pölyallergisille.

Siistijä

Tehtävinäsi ovat pääasiassa myymälätilojen sekä toimipisteestä riippuen muiden tilojen puhtaanapito. Jätteet lajitellaan ja siivous tapahtuu muutenkin ympäristöarvojamme kunnioittaen.

  
Kuljetuspalveluiden tehtäviä Helsingin Konalassa 

Kuljetustehtävät vienti- ja noutopalvelussa

Kuljettajana toimit tavaran nouto- ja vientipalvelussa. Työ käsittää huonekalujen ja muun isomman tavaran noudon asiakkailta tai viennin asiakkaalle tilausaikataulun ja ajolistan mukaan. Työhösi kuuluu myös tavaran kuntoarviointi. Työhön kuuluu muun muassa huonekalujen ja kodinkoneiden kantamista, joten työ vaatii hyvää fyysistä toimintakykyä.

Kuljetusten ajojärjestely ja asiakaspalvelu

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa asiakaspalvelusta puhelimessa ja sähköisten kuljetustilausten käsittelystä. Puhelintilausten yhteydessä tehtäviisi kuuluvat lahjoitusten kirjaukset ja lahjoitusehtojen selventäminen asiakkaalle. Tehtäviin voi sisältyä myös yhtiön kuljetusten aikataulutusta ja reititystä sekä tilastointia.

 
Kädentaitoja edellyttäviä tehtäviä Espoon Nihtisillassa

Kädentaidon tehtäviä avautuu vuosittain rajallinen määrä. Katsothan tehtäväkohtaiset edellytykset.

Kädentaidot (ompelu, verhoilu, pintakäsittely, puutyöt, askartelu)

Ompelijana Plan B:ssä tehtäviisi kuuluvat naisten ja lastenvaatteiden sekä laukkujen ja asusteiden ompelu, leikkaus ja viimeistely. Edellytämme hakijoilta hyvää ompelutaitoa ja tuntemusta teollisuusompelukoneista, hyvää värisilmää ja materiaalituntemusta. Kaavoitustaidot katsotaan eduksi.


Huonekaluverhoilijana Plan B:ssä tehtäviisi kuuluvat verhoilun lisäksi materiaalien ja kankaiden valinta sekä tuotteiden uudelleenmuokkaus tarvittaessa. Edellytämme hakijalta verhoilualan perustutkintoa, hyvää värisilmää ja kykyä materiaalien yhdistelyyn.


Puuseppänä / -artesaanina Plan B:ssä tehtäväsi ovat pääosin uusien tuotteiden rakentamista vanhoista huonekaluista sekä verhoomosta tulevien runkojen korjausta.
Tehtävässä menestyminen edellyttää innovatiivisuutta uusiotuotteiden suunnittelussa. Kokemus huonekalujen kunnostuksesta katsotaan eduksi.

Kädentaitopalvelu Näprässä tehtäviisi kuuluvat askartelumateriaalilahjoitusten käsittely kuten lajittelu, esikäsittely ja hinnoittelu sekä myymälöihin menevien tuotteiden esille laitto ja  pakkaaminen. Osa lajitellusta tavarasta menee myymälöiden ilmaistavaraosastoille. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi tekstiilien raakalajittelu, käsityö- ja korumateriaalien lajittelu, tuotteiden pussitus ja hinnoittelu, sekä askartelutuotepakkausten kokoaminen ja hinnoittelu sekä hyllytys
 

Sähkö- ja elektroniikka-alan tehtäviä Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa 

Sähkö- ja elektroniikka-alan tehtäviä avautuu vuosittain rajallinen määrä. Katsothan tehtäväkohtaiset edellytykset.

Polkupyörähuolto

Tehtäviisi kuuluvat lahjoitettujen polkupyörien huoltaminen ja korjaus (myös maalausta) ajokuntoisiksi myyntiä varten. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat varaosien erottelu lahjoitetuista pyöristä. Teknisen alan tausta ja tuotetuntemus on eduksesi. Tehtävät sijoittuvat Espoon Nihtisiltaan.

Elektroniikka-/sähkölaitekorjaus

Elektroniikka- ja sähkölaitekorjauksessa työtehtäväsi koostuvat joko lahjoitettujen sähkölaitteiden (kodin pienkoneet, viihde-elektroniikka, AV-laitteet, valaisimet) tai lahjoitettujen kodinkoneiden (kylmälaitteet, pesukoneet, liedet) kunnon tarkistuksesta ja tarvittaessa korjauksesta. Tehtävät edellyttävät sähköalan koulutusta tai sähkötyöturvallisuuskorttia (SFS6002).

Verkkokaupan tehtäviä Espoon Nihtisillassa

Verkkokaupan tehtäviä avautuu vuosittain rajallinen määrä. Katsothan tehtäväkohtaiset edellytykset.

Verkkokauppa

Tehtävinäsi on toimia osana Kierrätyskeskuksen verkkokauppatiimiä. Toimenkuvaan kuuluu myytävien tuotteiden valokuvaaminen ja lisääminen verkkokauppajärjestelmään, tuotekuvausten kirjoittaminen, verkkokauppatilausten ja asiakaspalautusten käsittely sekä verkkokaupan asiakaspalvelutehtävät. Tehtävä edellyttää perus it-taitoja sekä hyviä viestintätaitoja. Valokuvaustaidot katsotaan eduksi.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä