Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Haemme joukkoomme

ajojärjestelijöitä

palkkatuettuihin työsuhteisiin Konalaan. Tehtävän alussa voi olla työkokeilujakso. Tehtäväsi koostuvat pääasiassa asiakaspalvelusta puhelimessa ja sähköisten kuljetustilausten käsittelystä. Puhelintilausten yhteydessä tehtäviisi kuuluvat lahjoitusten kirjaukset ja lahjoitusehtojen selventäminen asiakkaalle. Tehtäviin voi sisältyä myös yhtiön kuljetusten aikataulutusta ja reititystä sekä tilastointia.

Edellytämme:

  • Asiakaspalvelualttiutta
  • Organisointikykyä
  • Joustavuutta
  • Perus it-taitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Toivomme soveltuvaa osaamista ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Viikkotyöaika 32,5 tuntia arkisin kahdessa vuorossa. Tehtävät ovat määräaikaisia, kestoltaan vähintään 6kk. Noudatamme palkkauksessa ja muissa työehdoissa AVAINTES:iä.

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-toimistossa omaan asiantuntijaasi tai soita työlinjalle numeroon 0295 020 700.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tästä (jos linkki ei toimi, kopioi selaimeen osoitteeksi https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?36031a7c)

Haethan tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.2.2017. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 31.1.2017 lähtien:

Antti Ojajärvi
Logistiikkapäällikkö
0400 348 179

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä