Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Etsimme joukkoomme

Kuljettajia

palkkatuettuihin työsuhteisiin Konalaan. Kuljettajana toimit tavaran nouto- ja vientipalvelussa. Työ käsittää huonekalujen ja muun isomman tavaran noudon asiakkailta tai viennin asiakkaalle tilausaikataulun ja ajolistan mukaan. Työhösi kuuluu myös tavaran kuntoarviointi. Lisäksi haemme myös työkokeiluun apukuljettajia.

Edellytämme:

  • vähintään B-ajokorttia
  • hyvää fyysistä toimintakykyä
  • asiakaspalvelualttiutta

Lisäksi toivomme kokemusta pakettiauton kuljettamisesta  tai kuorma-auton ammattipätevyyttä

Viikkotyöaika 32,5 tuntia pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa. Tehtävät ovat määräaikaisia, kestoltaan vähintään 6kk. Noudatamme palkkauksessa ja muissa työehdoissa AVAINTES:iä.

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Paikan saaminen edellyttää TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Selvittääksesi mahdollisuutesi palkkatuettuun työhön, ota yhteyttä TE-toimistossa omaan asiantuntijaasi tai soita työlinjalle numeroon 0295 020 700.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tästä (jos linkki ei toimi, kopioi selaimeen osoitteeksi https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cd11a7cc)

Haethan tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.2.2017. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 31.1.2017 lähtien:

Antti Ojajärvi
Logistiikkapäällikkö
0400 348 179


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä