Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

rss Ajankohtaiset vapaaehtoistehtävät

Ohjaajaksi Koivukylän suomikerhoon?

Tule auttamaan maahanmuuttajia oppimaan suomea!

Haemme Kierrätyskeskukseen Koivukylän toimipisteeseen vapaaehtoista suomikerhon ohjaajaa. Into auttaa on tärkeää, ammattilainen ei tarvitse olla!

Suomikerho on tarkoitettu Kierrätyskeskuksen maahanmuuttajataustaisille työntekijöille. Työntekijöistämme iso osa on työllistettyjä tai osatyökykyisiä. Kielitaidon parantuminen tukee jatkotyöllistymistä. Kerhot ovat työntekijöille vapaaehtoisia ja osallistuminen on työaikaa.

Kerho koostuu noin kymmenestä erillisestä viikoittaisesta tunnista, joissa vapaaehtoinen toimii ohjaajana. Opetusmateriaalia on saatavilla valmiina. Opetus painottuu etenkin työelämän sanastoon.

Kerho pidetään kerran viikossa. Se on rento ja epämuodollinen tapaaminen, jossa puhutaan ja opetellaan suomea. Kerholaisten suomen kielen taso vaihtelee. Toivomme, että voit sitoutua kevätkauden ajaksi. Tämän jälkeen ohjausta on toki mahdollista jatkaa, jos siltä tuntuu.

  • Missä? Koivukylän Kierrätyskeskus, Hosantie 2, Vantaa
  • Milloin? Kerran viikossa, sovittuna arkipäivänä tunnin kerrallaan noin klo 13–14. Tarkempi ajankohta ja aika sovitaan vapaaehtoisen kanssa.
  • Kesto? Yksi kerhokokonaisuus on 10–12 kertaa ja tunteja on kerran viikossa. Halutessaan sen jälkeenkin voi jatkaa.
  • Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistoiminta@kierratyskeskus.fi


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä