Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.
Alisa-lukee

Ympäristökoulutus

Eväitä ympäristökasvatukseen sekä ryhtiä ympäristötyöhön


Liki 30 vuoden kokemuksella toimiva Kierrätyskeskuksen ympäristökoulutus tavoittaa vuodessa noin 40 000 asiakasta, kouluttaen sekä aikuiset, lapset, oppilasryhmät, kasvattajat että yrityksetkin.


Ympäristökoulutuksen muodostavat Ympäristökoulu Polku ja Koulutuspalvelu Tuuma. Kuten koko Kierrätyskeskus, ovat Polku ja Tuumakin paitsi ympäristöasioiden moniosaajia, myös aina asiakkaidensa näköisiä; kaikenlaisia, omanlaisia, värikkäitä, vilkkaita ja kotoisia!

Polun neuvojat saapuvat esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin ja lastentapahtumiin auttamaan ympäristökasvatustyössä. Opetus- ja varhaiskasvatuskäyttöön Polulta löytyy innostavia opetusmateriaaleja sekä koulutuksia. Tuuma taas kouluttaa arjen ympäristöasioita esimerkiksi asukkaille ja työyhteisöille, jalkautuu tapahtumiin sekä jakaa toiminnallista tietoa suomeksi tai englanniksi. Tuuma myös motivoi, kouluttaa ja innostaa erilaisten ryhmien ja yritysten omia ympäristökouluttajia.

Tervetuloa tutustumaan Kierrätyskeskuksen monipuoliseen ympäristökoulutukseen!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä