Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.
 

Koulutukset734x400

Koulutukset

Haluaisitko mukavaa vaihtelua, ideoita ja uudenlaista tekemistä koulu- ja päiväkotipäivien arkeen? 

Järjestämme monenlaisia ympäristökasvatusaiheisia koulutuksia, ja ne ovat saaneet paljon kiitosta osallistujilta.

Koulutukset sopivat kaikille varhaiskasvattajille, opettajille ja muille lasten ja nuorten kanssa toimiville. Ne antavat hyvät eväät käydä läpi kestävän kehityksen aiheita päiväkodeissa ja kouluissa. 


Ajankohtaiset kurssimme tutustuttavat mm. toiminnallisesti veteen, antavat käytännön ohjeita eri ikäryhmien ympäristökasvatukseen, innostavat lasten ja nuorten ympäristöraateja toimimaan ja auttavat pohtimaan ekososiaalista sivistystä sekä vaatejätteen kuormaa. 


Kurssit järjestetään pääkaupunkiseudulla ja ne kestävät puolesta päivästä päivään. Uutuutena on viljelyn verkkokurssi varhaiskasvattajille. Siihen voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. 


Kurssikalenteri, kevät 2018


Verkkokurssi viljelystä päiväkodeille


Räätälöity koulutus omalle ryhmälle

Valmiin kurssitarjonnan lisäksi järjestämme räätälöityjä ympäristökasvatusaiheisia koulutuksia päiväkodeissa ja kouluissa toimiville. Koulutuksen sisältö muokataan tilaajan toiveiden mukaiseksi. 


Koulutus voidaan järjestää tilaajan omissa tiloissa missä päin Suomea tahansa tai Kierrätyskeskuksen  tiloissa pääkaupunkiseudulla, ja se voidaan pitää sisällä tai ulkona. Ryhmäkoko voidaan sopia tilaajan toiveiden mukaan.  


Koulutus voi sisältää mm. alla olevia aineksia: 

  • Apua ja tietoa ympäristökuormituksen vähentämiseen
  • Ideoita ja inspiraatiota ympäristöaiheisiin peleihin, leikkeihin, tarinoihin ja tutkimuksiin
  • Työkaluja ulkona oppimiseen sekä mobiililaitteiden hyödyntämiseen ympäristökasvatuksessa
  • Valmiita opetusmateriaaleja.

Kurssin hinta riippuu osallistujamäärästä, esimerkiksi kolmen tunnin koulutus 20:lle maksaa 500 euroa. Hintaan lisätään alv 24 % sekä kouluttajan mahdolliset matkakustannukset. 


Kysy lisää!

Kysy lisää sähköpostilla koulutus@kierratyskeskus.fi tai puhelimitse p. 0400 348 100


Luonto- ja ympäristökoulujen kurssit 2017–2018

Pääkaupunkiseudun luonto- ja ympäristökoulut järjestävät täydennyskoulutusta. Kursseilla saa taitoja mm. uuden opetussuunnitelman toteuttamiseen.

Ympäristökasvatuksen kurssit 2017–2018

Ympäristökasvatuksen kurssit 2016-2017


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä