Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Viljelykurssi734x400


Uutta: Viljelyä omassa päiväkodissa verkkokurssin avulla


Haluaisitko upottaa lasten kanssa sormet multaan, mutta et tiedä, mistä lähtisit liikkeelle?  

Madalsimme kynnystä ja aloitamme keväällä 2018 varhaiskasvattajille suunnatun verkkokurssin, jonka avulla viljelyyn pääsee käsiksi helposti ja yksinkertaisesti. 

Kurssilla saat välineitä pienten lasten elämykselliseen ympäristökasvatukseen ja lasten osallisuuden lisäämiseen. Kurssi tukee valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteiden jalkauttamista.  

Viljelyn aloittamiseen riittää esimerkiksi viljelylaatikko päiväkodin pihalla tai pieni viljelypalsta lähellä päiväkotia. Kurssi antaa eväitä tutkia, ihmetellä ja ihastella luonnon kiertoa ja omien taimien kasvua eri-ikäisten lasten kanssa. 

Kurssi kestää maaliskuusta lokakuuhun ja se sisältää tietoa viljelyn suunnittelusta sekä tarinoita, leikkejä ja askarteluvinkkejä. Käytännönläheinen ja helppokäyttöinen materiaali julkaistaan kuukausittain Moodle-verkko-oppimisympäristössä, jossa jaetaan myös kokemuksia muiden kurssilaisten kanssa.  

Mukana olevat päiväkodit toteuttavat ohjemaa omien resurssiensa mukaan. Hintaan sisältyy 1–2 kirjautumistunnusta verkkokurssille. 

Kurssin hinta on 200 euroa/päiväkoti. Hintaan lisätään alv 24 %. 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: 

Elena Saarikallio, elena.saarikallio@kierratyskeskus.fi, p. 050 501 4884.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä