Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Eri ikäisille


Palaa otsikoihin

Jätelajittelukortitlamppu

Kortit, joilla voi testata tai petrata lajittelutaitojaan. Paktissa on kuvat lajitteluastioista, kuvallisia jätekortteja sekä ohjeet. Sopii kaikenikäisille. Pelien painosversiot ovat loppuneet. HUOM. Energiajätteen lajittelu on lopetettu Pääkaupunkiseudulla kortteien tekemisen jälkeen, mutta kortteja voi silti käyttää.

Lajittelukortit (pdf)

Lajittelujuliste
Palaa otsikoihin

Jätteiden lajittelujulisteet


Näihin julisteisiin on koottu mahdollisimman yksinkertaisesti esitettynä eri jäteastioihin kuuluvien jätteiden kuvia.  Tarkempia ohjeita jätteiden lajittelusta löydät osoitteesta www.hsy.fi. HUOM. Energiajätteen lajittelu on lopetettu Pääkaupunkiseudulla julisteiden tekemisen jälkeen, mutta muita julisteita voi käyttää.

Lajittelujulisteet VETY (pdf) (8.9 MB)

Palaa otsikoihin

Keko -Kestävän kehityksen kasvatuksen ontologia

Kestävän kehityksen kasvatuksen ontologia (KEKO) laadittiin ympäristöministeriön rahoittamassa Yhteinen käsitys 2 -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena oli tukea kestävän kehityksen kasvatuksen toimijoiden yhteisen kielen muodostumista.

Tutustu ontologiaan täällä tai tulosta pdf-tiedosto tästä.

Palaa otsikoihin

Yhteinen käsitys

Yhteinen käsitys sivustolla on määritelty kestävän kehityksen kasvatuksen sanastoa.

www.yhteinenkasitys.fiPalaa otsikoihin


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä