Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Maapallomuskari_lapset_web_734x400

Muskarit

Ympäristöasioista on kiva kertoa lapsille musiikin, laulun ja yhdessä touhuamisen lomassa. Lapset pääsevät osallistumaan muskarituokioihin leikkien ja kierrätyssoittimilla rytmitellen. Muskarit sopivat mainiosti päiväkoteihin, kerhoihin, leikkipuistoihin ja erilaisiin tapahtumiin. 

Musiikkituokioihin voi yhdistää myös kierrätyssoittimien rakennus- tai tuunauspajan tai vaikkapa matokompostorin perustamisen oppituokion.

Maapallo-muskari

Maapallo-muskari kutsuu pikkuväen tarinakankaan äärelle musisoimaan, tarinoimaan ja leikkimään. 

Tarinakankaan äärellä lapsille syntyy ymmärrys yhteisestä maapallostamme, jonka hyvinvointia pitää vaalia. Rytmisoittimet, tarinakankaan kurkistusluukut ja vauhdikkaat leikit pitävät pienten mielenkiinnon yllä. 

Oppituokio sopii 2–7-vuotiaille. Yhden tuokion kesto on noin 45 minuuttia ja hinta 90 euroa + alv 24 %. Voit pyytää myös tarjouksen.

Lennu Liito-oravan ja Kaarlo Karhun ympäristömuskari

Aarnimetsän musikanttien The Cornics -bändi ei ole enää entisensä laulaja Ville Variksen sairastuttua rojupöhö-tautiin. Kaverukset Lennu Liito-orava ja Kaarlo Karhu miettivät ystävyyden merkitystä kulttuurimme arvoja peilaten. 

Yhdessä musisoiden, leikkien ja tarinoiden opitaan toimimaan myös paremman ympäristön puolesta. Lapset osallistuvat tuokioon lajittelu- ja musiikkiliikuntaleikeissä muun muassa kierrätyssoittimilla rytmitellen. Tuokiossa rokataan Lennun ja Kaarlon omien kappaleiden tahdissa sekä lauletaan kestäviä lastenlaulusuosikkeja yllättävillä sanoituksilla.

Tuokion kesto on noin 30-45 min tai sopimuksen mukaan. Esitys sopii ennenkaikkea päiväkoti-ikäisille sekä koulujen 1–2-luokille.

Esitykseen voidaan ottaa mukaan myös oikeita kompostilieroja, joiden elämään pääsee tutustumaan esityksen päätteeksi. Lisäksi tuokioon voi yhdistää vaikkapa kierrätyssoittimien rakennus- tai tuunauspaja.

Kysy lisää ja tilaa: koulutus@kierratyskeskus.fi, p. 0400 348 100

Lennun ja Kaarlon mainosjulisteen voit tulostaa tästä.

Matokompostorin perustamisen oppituokioon voit tutustua tästä.


Tilaa Maapallo-muskari ja Lennu Liito-oravan ja Kaarlo Karhun muskarituokiot tällä lomakkeella. Lisätietoja saat myös sähköpostitse koulutus@kierratyskeskus.fi ja puhelimitse 0400 348 100.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä