Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Lennu Liito-oravan ympäristökerhoLennu Liito-oravan ympäristökerho on 1-2 luokkalaisille suunniteltu iltapäiväkerho, jonka teemana on kohtuullinen kuluttaminen. Lennu Liito-orava ja kesäinen kaupunkiseikkailu -materiaali sisältää 1-2-luokkalaisten kesäkerhoon sopivaa ohjelmaa.

Ympäristökerho on mukava ja helppo tapa käsitellä ympäristöasioita yhdessä lasten kanssa. Aihetta käsitellään erilaisten toiminnallisten tehtävien ja leikkien avulla. Kerhossa mm. tehdään retkiä lähiluontoon ja askarrellaan vanhasta uutta.  

Järjestämme kesäisin kerhoja yhteistyössä alueen asukaspuistojen kanssa. Katso kerhopaikat >>

Kesällä 2016 yksi ympäristökerho järjestetään myös Suomenojan kierrätyskaupalla.

Kerhoa vetämään 

Kerhoa on helppo vetää valmiin materiaaliin perusteella. Sopivan lapsiryhmän voi koota esimerkiksi koulun tai leikkipuiston iltapäiväkerholaisista. Kerhoa on pidetty myös osana alakoulun opetusta ja kesäleiriä.

Kerhomateriaaleja

Suuri mysteeri


Lennu Liito-orava ja suuri mysteeri -kerhomateriaali (pdf) (2.5 MB)kaupunkiseikkailuLennu Liito-orava ja kesäinen kaupunkiseikkailu -materiaali (pdf) (3.6 MB)
Lisää ideoita ja vinkkejä kerhonvetäjille on koottu näille sivuille. Sivuilla on valmiita pohjia kerhotiedotuksen tueksi, tulostettavia tehtäviä ja ideoita sisä- ja ulkoleikkeihin sekä aiheisiin sopivia lauluja.

Kerhon vetämisestä järjestetään myös koulutuksia. Kysy lisää koulutuksista >>

Kerhot on suunniteltu osana Ekoarki, Uusi Elämä ja 4V -hankkeita.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä